Chcete ZDARMA slevovou kartu BONUSCLUB v ceně 490 Kč?

25.11.2011 15:40

Všichni vojáci jsou ze zákona pojištěni u Vojenské zdravotní pojišťovny ČR a mezi pojištěnci je také řada občanských zaměstnanců resortu MO, bývalých vojáků a rodinných příslušníků. Ti všichni mohou snadno a zdarma získat slevovou kartu, která se běžně prodává za 490 Kč. Stačí požádat o členství ve Věrnostním klubu VoZP ČR. Přihláška je na stránkách pojišťovny, nebo k vytištění zde: Přihláška-do-VK.pdf (117,4 kB)

Člen klubu může uplatňovat řadu výhod  v podobě slev, výhodných cen, bonusů a dárkových šeků pro nákupy zboží a služeb u 2000 obchodníků. Tyto slevy se okamžitě odečítají z ceny nákupu po předložení karty člena. S kartou můžete mít například slevu 0,50 Kč na litr benzínu u Benziny a slevy až do 25% u 2000 dalších obchodníků. Platnost karty je neomezená. Seznam obchodníků najdete na:  www.bonusclub.cz/

Členství ve Věrnostním klubu VoZP ČR má i další výhody.

            VoZP ČR usiluje o to, aby její pojištěnci dbali o své zdraví. Cílem Věrnostního klubu je zejména bonifikovat ty pojištěnce, kteří pečují o své zdraví, zúčastňují se pravidelně lékařských prohlídek a tím čerpají jen nezbytné náklady na zdravotní péči z veřejného zdravotního pojištění vložené do tohoto systému všemi pojištěnci, ale i státem.

            Členství v klubu je dobrovolné a vzniká vždy k prvnímu dni kalendářního čtvrtletí. Členem klubu se může stát každý pojištěnec VoZP ČR na základě vyplněné a vlastnoručně podepsané přihlášky doručené pojišťovně. Podmínkou je, že nemá nevypořádané závazky vůči pojišťovně. Tím je myšleno zejména nezaplacené pojistné.

            Z členství v klubu vyplývají určité výhody spočívající v tom, že za každý rok  členství v klubu náleží 120 bodů. Po třech letech se bonifikace zvyšuje na 150 bodů. Při nečerpání zdravotní péče náleží členovi navíc až 300 bodů. Bodové hodnocení se stanoví v rozpětí podle průměrných nákladů na zdravotní péči. Získané prostředky lze čerpat na:

  • rehabilitační a lázeňskou péči,
  • vitamíny a potravinové doplňky sloužící k prevenci zdraví,
  • stomatologické výkony a výrobky,
  • léky částečně hrazené z veřejného zdravotního pojištění,
  • plavání,
  • ochranné pomůcky a prostředky (např. přilba na sportovní aktivity – moto, kolo, lyže, hokej, on-line brusle),
  • optické pomůcky (brýle, čočky, roztoky).

            Bližší informace najdete na internetových stránkách : www.vozp.cz

Zpět