Předvánoční nákupní zájezdy do Německa a Polska, které se sami zaplatí

04.12.2011 17:03

Pro obě destinace  platí, že účastníci zájezdu přihlášení cestou našeho webu dostanou v autobuse při uvedení hesla „Nová armáda“ láhev vína Prosecco jako dárek. Zájezd je možné zakoupit na e-shopu http//:levnenanakupy.webnode.cz/ .

Německo

Cham :

Nákupní vánoční zájezd do krásného idylického městečka Cham zahrnuje služby,slevy,vouchery, jídlo a pití v ceně zájezdu!

Vzdálenost 185 km. Cesta v luxusním novém autobusu, s TV,WC,VIDEO,WiFi,klima,lehátková úprava sedadel, občerstvení:  malé snídaňové pohoštění,káva,čaj,nealko nápoje v ceně jízdného.

U konkrétních obchodů máte domluveny slevy,na které od organizátora obdržíte slevenky (vouchery).Ty budou rozdány přímo v autobuse. Ve většině obchodech se domluvíte česky! Také je předjednáno,že klienti obdrží malý teplý oběd.

Více zde: levnenanakupy.webnode.cz/products/zajezdy-do-nemecka/

 

Polsko

Jelenia Gora - Ceplice

Odjezd od magistrály Praha hlavní nádraží přesně v 6.00 hod. ráno.Na přání nastoupení na stanici Praha - Černý most u METRO Černý most cca v 06.20 hodin.

Vzdálenost 185 km.Všeobecné tržiště,kde je k dostání vše možné a můžete platit i v českých korunách.

Cesta s novým luxusním autobusem s TV,WC,VIDEO,WiFi,klima,Lehátková úprava sedadel,občerstvení malé snídaňové pohoštění,káva,čaj nealko nápoje v ceně jízdného.

Normální cena zájezdu  :      699,- CzK

Předvánoční sleva 29% :     499,- CzK

Zpět